Η nextScan αποτελεί την κορυφαία εταιρία εξοπλισμού για σάρωση μικροφίλμ και microfiche, με πατενταρισμένη τεχνολογία διεθνώς αναγνωρισμένη για την μείωση κόστους και την αύξηση αποτελεσματικότητας που προσφέρει.

Ακολουθεί ενδεικτική λίστα μηχανημάτων που αντιπροσωπεύει και χρησιμοποιεί η εταιρία. Για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές, επικοινωνήστε στο 210 7225125 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ECLIPSE
  • Κατοχυρωμένo με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα φωτισμού LumiTec LED Strobe Light, που καθιστά τη nextScan ηγέτη στην ποιότητα εικόνας
  • Πολλαπλές μορφές εξόδου όπως PDF Α, TIFF, JPEG, JPEG2000 κ.α.
  • 12-bit σάρωση και 12-bit Εικόνες Εξόδου
  • Σάρωση 16 και 35mm ρολό φιλμ σε ταχύτητες πάνω από 1000 ppm, σχεδόν διπλάσια ταχύτητα από οποιοδήποτε άλλο σαρωτή στην αγορά
VirtualFilm

Το VirtualFilm είναι το ιδανικό εργαλείο για φιλμ χαμηλού ρυθμού ανάκτησης και ανά πάσα στιγμή οι εικόνες μπορούν να εξαχθούν προς εισαγωγή στο τρέχον Σύστημα Διαχείρισης Εγγράφων σας.

ViewScan Microfilm Scanner